Gyermeknap a Városligetben, záróünnepség a Millenáris Teátrumban – képekkel

A Baptista Szeretetszolgálat szervezésében megrendezésre kerülő „Európai Uniós Gyermeknap” rendezvénysorozat első programjaként 2011. május 27-én nagyszabású gyermeknapi gálára kerül sor a Fővárosi Nagycirkuszban.

Az elmúlt tíz évben több mint 25.000 árva és hátrányos helyzetű gyermeket láttunk vendégül a fővárosban. A mai rendezvényen 3000 hátrányos helyzetű magyar gyermek és az EU-s tagállamokból érkező gyermekcsoportok vesznek részt. A cirkuszi előadás megtekintése mellett a cirkuszban fellépnek Mága Zoltán hegedűművész valamint Feke Pál és Szekeres Adrienn előadóművészek is.

Az előadás megtekintése mellett a gyerkek látogatást tesznek a Fővárosi Állat- és Növénykertben is.

Az idei év különlegessége, hogy ez a program része a Szeretetszolgálat által szervezett „Európai Uniós Gyermeknap” rendezvénysorozatnak. Az „Európai Uniós Gyermeknap” rendezvénysorozat mai programja: „Vidám Gyermeknap”- Lovashintós felvonulás rendőri kísérettel, megnyitó a Fővárosi Nagycirkuszban

Vasárnap a Baptista Szeretetszolgálat Európai uniós vidám gyereknap elnevezésű programsorozatának záró rendezvényére került sor Budapesten. A külfödről érkezett gyerekcsoportok saját nemzetük kultúrájára jellemző rövid műsorokkal mutatkoztak be a Millenáris Teátrumban tartott rendezvényen.Az előadáson fellépett Mága Zoltán hegedűművész. Az eseményen részt vett Schmittné Makray Katalin , a köztársasági elnök felesége , a rendezvénysorozat fővédnöke is.


Post Tags: , , ,